8
3
0
7
2
9
6
1
4
5


 

KARP

 

1 ZANĘTA

  • 3 części mąki kukurydzianej
  • 2 części mielonych gotowanych ziemniaków
  • 1 część mielonych płatków owsianych

2 ZANĘTA


  • 40% tartej bułki
  • 10% ugotowanej kaszy kukurydzianej
  • 15% biszkoptów
    10% słonecznika
  • 10%płatków owsianych
    7% cukru
  • 5% mąki kukurydzianej
  • 3% przyprawy do piernika

3 ZANĘTA

  • 25% tartej bułki
  • 20% biszkoptu
  • 10% śruty kukurydzianej [może być mąka kukurydziana z kaszą kukurydzianą]
  • 10%mielonych płatków owsianych
  • 10% drobnych otrąb
  • 7% cukru pudru
  • 5% grubo mielonych konopi prażonych
  • 3% mielonego słonecznika prażonego
  • Całość dokładnie wymieszać.
  • Nie dodawać zapachu. Zanęta ma swój aromat naturalny

4 ZANĘTA

  • bułka tarta

  • kasza kukurydziana

  • maka kukurydziana

  • płatki owsiane (najlepiej górskie)

  • biszkopt

  • prażone konopie

  • konserwowana kukurydza

  • atraktor (wanilia, truskawka, tutti-frutti)

5 ZANĘTA

  • 2cz. gotowanych a następnie prażonych konopi
  • 1cz. kukurydzy z puszki lub gotowanej
  • 2cz. pieczywa cukierniczego
  • 2cz. bułki tartej
  • 1cz. wali mielonych
  • 1cz. otrąb
  • 1cz. śruty kukurydzianej
  • 0,5cz. cukru pudru
  • 1cz. rozgniecionych bananów

6 ZANĘTA


25% tartej bułki, 20% biszkoptu, 10% śruty kukurydzianej (może być mąka kukurydziana z kaszą kukurydzianą), 10%mielonych płatków owsianych, 10% drobnych otrąb, 7% cukru pudru, 5% grubo mielonych konopi prażonych, 3% mielonego słonecznika prażonego.

Całość dokładnie wymieszać.
Nie dodawać zapachu. Zanęta ma swój aromat naturalny

7 ZANĘTA

  • 3 części mielonych ugotowanych ziemniaków
  • 3 części Mąki kukurydzianej
  • 2 części płatków kukurydzianych lub owsianych (mielonych)
  • Mleko w proszku
  • Jako składnik smużący- bułka tarta

8 ZANĘTA

  • 40% - bułka tarta
  • 20 % - kasza kukurydziana
  • 15% - mąka kukurydziana
  • 10% - kukurydza konserwowa(z puszki)
  • 10% - otręby pszenne
  • 5% - cukier waniliowy

9 ZANĘTA

  • 1,5 części bułki tartej
  • 0,5 części mąki kukurydzianej
  • 0,5 części kaszy kukurydzianej
  • 1 część zmielonych płatków owsianych
  • 0,2 części cukru
  • 0,5 części mielonych nasion słonecznika
  • Zapach - wedle własnego uznania

10 ZANĘTA

  • 2cz. kukurydzy gotowanej
  • 1cz. otrąb
  • 1cz. bułki tartej
  • 1cz. orzechów włoskich mielonych
  • 0,5cz mielonych płatków owsianych
  • 1cz. rozgniecionych truskawek

11 ZANĘTA

  • "Spezi Program" Kremkusa na karpie

  • atraktor "mein super lock" pół torebki
  • pół puszki kukurydzy żółtej
  • dużo piachu

12 ZANĘTA

  • 2 cz. ziemniaków gotowanych mielonych
  • 2 cz. rozmoczonej skórki z chleba
  • 1 cz. oleju lnianego
  • 1 cz. marmolady
  • 1 cz. kukurydzy z puszki

13 ZANĘTA

  • Puszka kukurydzy

  • Pół szklanki gotowanych konopi
  • Szklanka mielonych biszkoptów
  • Pół szklanki bułki tartej prażonej
  • Pół szklanki kaszy kukurydzianej parzonej

14 ZANĘTA

(wszystkie komponęty grubo zmielone)

  • 2 części - bułka tarta
  • 2 części - kasza kukurydziana
  • 1 część - mąka kukurydziana
  • 1 cześć - płatki owsiane (najlepiej górskie)
  • 1 część - biszkopt
  • 1 część - prażone konopie
  • 1 część - konserwowana kukurydza
  • +  atraktor (np. wanilia, truskawka, tutti-frutti)  

15 ZANĘTA

  • 30% - Biszkopt
  • 25% - Suchary mielone
  • 10% - Bułka tarta
  • 5% - Cukier puder
  • 5% - Płatki kukurydziane
  • 10% - Słonecznik
  • 8% - Piernik mielony
  • 03% - Wanilia

16 ZANĘTA

  • 40% - bułka tarta
  • 20 % - kasza kukurydziana
  • 15% - mąka kukurydziana
  • 10% - kukurydza konserwowa(z puszki)
  • 10% - otręby pszenne
  • 5% - cukier waniliowy 

17 ZANĘTA

  • Szklanka rodzynek
  • Pół szklanki orzechów siekanych
  • Szklanka mielonego biszkoptu
  • Pół szklanki kaszy kukurydzianej
  • Pół szklanki otrąb
  • Pół szklanki mąki pszennej
  • Pół szklanki miodu

18 ZANĘTA

  • 1,5 części bułki tartej
  • 0,5 części mąki kukurydzianej
    0,5 części kaszy kukurydzianej
  • 1 część zmielonych płatków owsianych
    0,2 części cukru
  • 0,5 części mielonych nasion słonecznika
    Żwir
  • Robaki zanętowe
  • Klej

19 ZANĘTA

  • Rozdrobnione ugotowane ziemniaki
  • kasza manna
  • makaron (ugotowany)
  • ziemia z kretowiska lub spod ściółki leśnej.
  • Wymieszać dodając odrobinę wody i uformować kule.


20 ZANĘTA
Gotujemy dwa ziemniaki wielkości jaj. Rozgniatamy je i dodajemy 150 g mąki konopnej, 50 g mąki pszennej, 1/2 l otrąb i 150 g białego pieczywa rozmoczonego w gorącej wodzie, dalej dodajemy 1/2 l mączki z krwi, 5 łyżek talku oraz dwie łyżki słodzonego konserwowanego mleka.

21 ZANĘTA

  • bułka tarta
  • kasza kukurydziana
  • mąka kukurydziana
  • płatki owsiane (najlepiej górskie)
  • biszkopt
  • prażone konopie
  • konserwowana kukurydza
  • atraktor (wanilia, truskawka, tutti-frutti)